Reviews

Afspraak maken

Reviews

Wat patiënten over ons zeggen

 • Chrisvlvp

  Ik heb 3 weken aan het zuurstof gelegen met covid-19 waarvan 10 dagen in het AMC. Direct hierna ben ik gestart met het covid revalidatie programma bij ActiveCare Fysio Amstelveen onder begeleiding van Karien. Ik begon met 15 minuten op adem moeten komen toen in na 3 trappen in de behandelruimte aankwam. Twee keer per week revalideren (cardio en balans) met Karien. Na elke keer word ik beter en sterker, dankzij de professioneel goede en betrokken begeleiding. Met long covid op 13 aug ‘20 begonnen en dankzij de fantastisch goede, professionele en leuke begeleiding van fysio Karien weer topfit in 6 maanden. Hulde aan Karien en ACF. Kies ACF Amstelveen voor fysiotherapie!
 • Jaimy Lobatto

  Super professioneel en luisteren goed naar de klachten Active Care heeft mij binnen een paar weken van mijn pijn afgeholpen in mijn rug! Top team!
 • Tessa Wowor

  Fijne locatie met vakkundige fysiotherapeuten! Ik wordt enorm goed geholpen bij mijn blessures in een schone ruimte. Vaak nog gezellig ook! Veilige omgeving verbonden aan een mooie sportschool!
 • Marga Hellings

  Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen, ik begeleide iemand die bij Active Care liep die zo tevreden was met de behandeling die hij had gehad, ik heb 8 maanden rond gelopen met schouderklachten, ik heb ze toen gebeld voor één afspraak en na 5 intensieve sessies merkte ik al dat de pijn véél minder was geworden, in 9 sessies was ik van mijn pijn af, ik zou één ieder die fysio nodig heeft Active Care aanbevelen.
crossmenu