Behandelingen

Afspraak maken

Behandelingen

Waar wij je bij kunnen helpen

 • Fysiotherapie

  Als fysiotherapeuten werken wij constant aan manieren om u van uw klachten te verlichten en om ervoor te zorgen dat deze klachten niet meer terugkomen. Samen kunnen we aan oplossingen werken en strategieën implementeren om duurzame resultaten te bereiken.

  Afspraak maken
  Fysiotherapie
 • Manuele therapie

  Als manueel therapeuten zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van technieken, waaronder manipulatie van gewrichten, om uw klachten te verlichten en ervoor te zorgen dat ze niet terugkeren. Wij creëren en implementeren strategieën, waaronder gewrichtsmanipulatie, voor een duurzaam en pijnvrij resultaat.

  Afspraak maken
  Manuele therapie
 • Sportrevalidatie

  Sporten brengt tal van voordelen met zich mee, maar het is niet geheel vrij van mogelijke risico's. Als u te maken heeft met een blessure of als u revalidatie na een operatie nodig heeft, staan wij voor u klaar met begeleiding om u te ondersteunen bij een snelle terugkeer naar uw sportactiviteiten.

  Afspraak maken
  Sportrevalidatie
 • Shockwave

  Ervaart u ongemakken zoals hielspoor, slijmbeursontsteking, tennisarm, RSI, verkalking in de schouder of andere klachten die betrekking hebben op pezen, gewrichten of spieren? Als deze klachten uw dagelijks functioneren beperken en u streeft naar totaal herstel zonder pijn, dan kunnen wij u helpen.

  Afspraak maken
  Shockwave
 • Dry Needling

  Binnen onze praktijk passen we met grote vaardigheid Dry Needling toe, een effectieve methode die zich richt op het verlichten van spierspanning en -pijn. Door het gericht aanprikken van triggerpoints worden klachten verminderd en de functionaliteit van spieren hersteld. Onze deskundige benadering zorgt voor doeltreffende resultaten bij diverse spier-gerelateerde ongemakken.

  Afspraak maken
  Dry Needling
 • Osteopathie

  Binnen onze praktijk bieden we ook osteopathie aan, een holistische benadering die zich richt op het herstellen van de balans in het lichaam door middel van zachte, manuele technieken. Onze ervaren osteopaten helpen bij het identificeren en behandelen van oorzaken achter diverse klachten, met aandacht voor het volledige welzijn van de patiënt. Osteopathie is een aanvullende therapie die het natuurlijke genezingsproces ondersteunt.

  Afspraak maken
  Osteopathie
 • Medical Taping

  Binnen onze fysiotherapiepraktijk bieden we medical taping aan. Deze innovatieve techniek maakt gebruik van elastische tapes om spieren en gewrichten te ondersteunen, pijn te verminderen en het herstel te bevorderen. Medical taping kan een waardevolle aanvulling zijn op uw behandeling voor een effectief en comfortabel herstel.

  Afspraak maken
  Medical Taping
 • Massage

  Binnen onze fysiotherapiepraktijk bieden we professionele massages uitgevoerd door ervaren masseurs. Houd er rekening mee dat deze massages niet worden gedekt door verzekeringsvergoedingen. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige behandelingen voor uw welzijn.

  Afspraak maken
  Massage
crossmenu