Klachten

Afspraak maken

Klachten

Waar wij je bij kunnen helpen

 • Sportblessures

  Sportblessures zijn vaak voorkomende letsels die optreden tijdens fysieke activiteiten, variërend van verstuikingen en spierscheuringen tot luxaties en fracturen. Deze blessures kunnen invloed hebben op zowel amateursporters als professionele atleten en resulteren vaak in pijn, zwelling en beperkte bewegingsvrijheid. Adequate preventie, tijdige behandeling en een geleidelijke revalidatie zijn essentieel om schade te voorkomen en een volledig herstel te bevorderen.

  Afspraak maken
  Sportblessures
 • Knie- en enkelklachten

  De knieën en enkels zijn complexe gewrichten dat essentieel zijn voor beweging en stabiliteit. Het kan gevoelig zijn voor diverse problemen, zoals artrose, kraakbeenletsels en letsel aan banden. Fysiotherapie speelt een cruciale rol bij het herstel en de versterking van beide gewrichten, waarbij doelgerichte oefeningen en behandelingen de mobiliteit en functionaliteit kunnen verbeteren. Het is belangrijk om bij deze klachten tijdig professioneel advies in te winnen voor een optimaal herstel.

  Afspraak maken
  Knie- en enkelklachten
 • Nek-, schouder- en armklachten

  Nek-, schouder- en armklachten zijn aandoeningen die vaak voortkomen uit langdurige slechte houding, overbelasting of stress. Deze klachten kunnen variëren van pijn en stijfheid tot tintelingen en verminderde bewegingsvrijheid. Fysiotherapie kan helpen bij het verminderen van ongemak, het verbeteren van de mobiliteit en het aanleren van preventieve oefeningen om toekomstige problemen te voorkomen. Een grondig onderzoek en behandeling op maat zijn essentieel om optimaal herstel te bereiken.

  Afspraak maken
  Nek-, schouder- en armklachten
 • Rugklachten

  Rugklachten behoren tot de meest voorkomende gezondheidsproblemen, waarbij ongemak in de bovenste, midden- en onderrug kan optreden. Oorzaken variëren van slechte houding en overbelasting tot letsel en leeftijdsgerelateerde degeneratie. Fysiotherapie richt zich op het verminderen van pijn, het verbeteren van de mobiliteit en het aanleren van preventieve maatregelen om een gezonde rug te behouden. Het is essentieel om individuele behoeften te laten beoordelen voor een doeltreffende behandeling.

  Afspraak maken
  Rugklachten
crossmenu